به گزارش آی فیلم 2 ، با توجه به برگزاری سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر، سعی خواهیم کرد همه روزه با انعکاس اخبار این رویداد مهم هنری در ایران ، از جنبه های مختلف به بررسی آن بپردازیم.
در شانزدهمین شماره این گزارش، شما را با فلم سینمایی «سینما شهر قصه» یکی از آثار راه یافته به بخش سودای سیمرغ، یعنی رقابتیترین و مهمترین بخش جشنواره فیلم فجر آشنا می کنیم.
«سینما شهر قصه» عنوان فلمی به کارگردانی مشترک کیوان علیمحمدی و علیاکبر حیدری و نویسندگی و تهیهکنندگی کیوان علیمحمدی محصول سال ۱۳۹۷ است.
در کارنامه کاری کیوان علیمحمدی کارگردانی فلمهایی همچون گیلدا، ارغوان، شبانه و شبانه روز دیده میشود.
او در گفتگویی درباره این فلم گفت: «سینما شهر قصه» تاریخ معاصر ما، از پیش از انقلاب تا امروز را روایت میکند؛ با این تفاوت که زاویه دید این فلم سینما است. یعنی تاریخ معاصر را روایت کرده و در دل آن تاریخ سینمای ایران را هم مرور میکنیم. «سینما شهر قصه» فلمی مفرح در ژانر کمیدی عاشقانه است؛ یعنی همزمان در یک داستان عاشقانه، علاقه و عشق آدمها به سینما را هم میبینیم.
در خلاصه داستان این فلم آمده است: داوود: سینما اونجوری نیست که شما فکر میکنید. شما هیچوقت نرفتید سینما، شما از سینما فقط برای خودتون یه چیزِ سیاهِ کثیف ساختید. برای یه بار هم شده برید سینما و فیلم خوب ببینید. ببینید که دنیاتون چقدر عوض میشه. آقا اردشیر: من به فکر دنیام نیستم. به فکر آخرتمم».
«حامد کمیلی» ، «آناهیتا درگاهی»، «بابک کریمی»، «فرخ نعمتی»، «سیاوش مفیدی»، «رویا میرعلمی»، «حمیدرضا پگاه»، «علی اوجی»، «افشین هاشمی» ، «هدیه تهرانی» و مرحوم «جمشید مشایخی» از جمله بازیگران این فلم سینمایی می باشند.
فلم «سینما شهر قصه» قرار است روز 21 دلو/بهمن 1398 در سینمای رسانه پردیس سینمایی ملت در تهران اکران شود.
جشنواره فیلم فجر مهمترین رویداد سینمایی ایران و منطقه است که از سال ۱۳۶۱ خورشیدی تاکنون معمولا همه ساله در میانه ماه دلو / بهمن در تهران برگزار میگردد. تاکنون ۳۷ دوره از این جشنواره برگزار شده که آخرین آن در سال ۱۳۹۷ بود.
همه ساله فلم سازان برتر ایران، تلاش می کنند آثار خود را برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده نمایند زیرا حضور و رقابت در این جشنواره در سرنوشت فلم هایشان تاثیر به سزایی دارد.
تجربه های سینمایی نشان داده فلم هایی که توانسته اند توجهات منتقدان و مردم را در جشنواره فیلم فجر به خود معطوف کنند، موفقیت بی نظیری در اکران و فروش خواهند داشت.
به بیان دیگر این جشنواره، مجالی برای رقابت حرفوی بین سینماگران ایران است و تبعا باعث شده سینمای ایران همواره در تولید آثار فاخر در جهان پیشگام باشد.
در پیوند با این خبر بیشتر بخوانید:
«آن شب» ، اثری کاملا متفاوت از «شهاب حسینی»
«آتابای» داستان مردی که بخاطر عشقش دانشگاه را رها می کند
«آبادان یازده 60» فلمی با موضوع دوران دفاع مقدس در فجر 38
تلاش های پرستاری 35 ساله در فلم سینمایی «ابر بارانش گرفته»
فلم سینمایی «تومان» ؛ ماجرای چند جوان که برای تغییر اوضاع اقتصادی قمار می زنند
ماجرای اعتراضات پنبه کاران به ریاست جمهوری در فلم سینمایی«خروج»
معرفی مهمترین آثار راه یافته به سودای سیمرغ فجر 38 / «خوب، بد، جلف2؛ ارتش سری»
«خون شد» روایتی از یک مادر و مشکلاتش در جشنواره فجر 38 + ویدیو
«مهران مدیری» و «پیمان معادی» در بمباران شیمیایی + ویدیو
«دوزیست» فلم پر بازیگر و اجتماعی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر
«روز بلوا» فلمی سیاسی تاریخی با بازی «داریوش ارجمند» در جشنواره فلم فجر 38
آشنایی با فلم سینمایی «سه کام حبس» و حواشی آن
روز صفر ؛ فلمی با هواداران و منتقدان سرسخت
م ح / ح ح